Friday, 25 May 2012

Jalan - Jalan Cari Pasal :)

Assalamualaikum .. 
heehoyy readers yang tersayangs ..
Hola Amigo ? 
perhaps ni bukan last entry kat blog ni kan.. 
ye la .. secara rsminya esok dah nk jd budak Matrik Kedah ..  huhuu .. 
wish me luck okayy sayangs semua  :)
acecece .. woaahh .. gilo nebes skang ni nak pegi sana .. 
dengan otak yang kosong plus blurr tahap kronik ..
tuptup .. ha.. maka, tibalah masanya .. 
insya- Allah .. harap semuanya okay .. fuhh .. first time nak dok kat asrma .. 
mcm-mcm dok fikir dalam otak nii .. ( site negative je bnyak ) hehe .. 
haisshh .. sabar je laa ... barang semua dah packing .. banyak jugak beg yg kna bwa .. 
sampai abh ckp  " mcm la dah tak balik sini " haha .. 
see .. betapa kijamnya abahku ini ..  tersentap aku dengar abh ckp cm tu :) huhu .. 
sebelum pegi matrik , dah plan mcm-mcm nak pegi mne dlm seminggu nihh ..
maka, hasilnya ...  jeng .. jeng .. jeng .. 
jyeahh ! dapat  chicken foldover .. tapi hampeh .. tak lart nk mkn  .. grrrr ..  ( 23 / 05/ 2012 )
lagi satu tu, my sis yang punya okay ..
 pemberian teetttt !__________________!  Haha .. Muchas Gracias ~ yang ni pon , my sis yg abiskn .. 
( 23/05/2012)
jyeeahh .. selalu sangat tengok iklan kat astro .. last-last tringin nk pegi ..
dapt jugk ,, tehee~ sereisly , mantop wehh filem nihh  ..  ( even ade part yang tak real menagis , mmg tak best ! )
tp best gilo ahh kann bila part nyanyi  .. 
dapat nyanyi sama-sama.. dan pling best bila dalam panggung ade 4 org je .. 
haha :) yang ni mmg best .. sebb aku rase suara aku ngan my sis je yang dengar dlm panggung tuu .. 
tak larat nak gelak weehh .. part dy catwalk tuu .. Ahaha :) 
ye laa kann .. dah la hari khamis .. pkul 12 .. mne laa ade org nk p tngok waktu-waktu cm tuu ... 
ape - ape pon .. melayang duit aku dalam seminggu nihh .. 
sebab tu laa cakap Jalan - Jalan Cari Pasal :) 
peace ! ^__^ 
btw , wish me luck at matrik Kedah  :) ! 
Ohhh .. KMK ! i'm coming baby ..  jyeahh ~

Thanks for lend ur eyes :)

5 comments:

  1. Kiranya Filem muzikal la ni..

    ReplyDelete
  2. huahuahua..bye2 cik alynn ku sayang...gud luck there...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, terima kasih follow saya , FR datang balik follow kamu ,

    owh ya sebagai membalas jasa kamu kerana follow, saya masukkan blog awak dalam bloglist saya (^_^) selama 5 hari suka tak???

    Di sini ---- Bloglist Fariz Reza [Dot] Com
    ----

    kalau sudi letakla blog saya(Http://farizreza.com ) dalam bloglist kamu nanti FR iktiraf kamu sebagai ahli Bloglist FarizReza.Com (^_^) kalau dah letak komen kat SINI
    ya , salam perkenalan dan selamat maju jaya dalam blogging .

    ReplyDelete