Wednesday, 20 November 2013

alhamdulillah :) berjaya selamatkan satu nyawa :D

Assalamualaikum  . eheem . eheem . hye semua . 


dah lama nak cite benda ni dari dulo dulo dulo  lagi .. 
tapi kekangan masa yang dihadapi, tak dapet den nak hudate blog keeeeeeeesayangan ni . 
puuuihhh .. kekangan sangaaaaaaaaaat !
actually , cita ni dah basi dan dah masuk tong sampah pun . 
cita-cita lama yang boleh jadi kontreversi tau ! 
mcm cita hat VillaNabila tu . 
seriously, aku tatau langsung pasal cita tu . seee . betapa kejakunan smpai taktau the truth story .
but the end , aku tahu jugak la , at least lambat dua ari jek pun .
ilex aaaaa bro.
cite ni buat gua bikin panas . punya eksited aku nk tau, last2 skali budak tu tido umh kawan dia .
eh. ape cer dik oi ? hailaaa . 
bikin panas je kau dik . tiba-tiba kisah villaNabila ni dah jadi femes . 
untung kau dik ! 
ok . aku dah merapu . dah kenapa nak cita pasal VillaNabila nih . 
back to the main point, nak cita yang aku dah selamat derma darah . 
punya laa eksited bak hang aku nk pegi derma darah ni . 
terkejar-kejar masa ngan bas aku pergi kampus semata-mata nak derma darah . 
kelas engko . 
alhamdulillah . dapat jugak derma 300ml . 
aku ingat derma darah ni ambil masa yang lama . dalam 30 minit gitu laa .
last skali . eh ? 4 minit je ? waaaaaaaaaaaaaaaaattteeeheeeee#$%&*
atotototto .. belagak engko ye ? 
bukan ape .. eksited gilak weh  . ye aaaaa . first time . tak penah lagi . 
first-first tu , ilex je . buat cool .. bila dh pegang bekas yang dh ade semua alat tu, buat aku cuak je .
sekali ade budak lelaki ni bangun, doktor tu pun panggil . 
" adik  . meh sni . aku pun terketar- ketar pegi "
tengok muka doktor tu, seriously, buat aku mcm nak mati . 
garang tahap @#$%&* . 
cuak woi . sekali dy cakap . alaaa . ilex je pun . siap buat lawak . terus aku gelak dari masa first  diacucuk smpai full 300ml tu .
memang sporting aaaaaaaaaaaaaa doktor tu . even dia cucuk pun, aku tak rasa pape pun .
4 minit jek pun . takyah kepooooci sangat laa mcm lama . 
abang kat sebelah aku pun terkejut sebab cepat sangat . dia agak lama jugak laa .  
tapi, takpa. lama-lama pun takpa . dah lama suka tengok abang tu :D 
sekali dapat chance kan ? sape taknak ?
miahahahahaa .. 



Thanks for lend ur eyes :)

1 comment:

  1. Советую индивидуалки Екатеринбург отзывы 50x50.org smpai full 300ml tu .
    memang sporting aaaaaaaaaaaaaa doktor tu . even dia cucuk pun, aku tak rasa pape pun .
    4 minit jek pun . takyah kepooooci sangat laa mcm lama .
    Очаровательная и незабываемая развратница, имеющая при себе отличную грудь и гладкую кожу, познакомится в уединенной обстановке с порядочным и адекватным кавалером.

    ReplyDelete